Food Safety Alliance მომხმარებლებს სთავაზობს 3 ტიპისი მომსახურებას
გთავაზობთ ISO, HACCP და GMP-ის ტრენინგებს.
თეორიული ცოდნა
დეტალური ინფორმაცია
დოკუმენტაციის შაბლონები
2 კვირიანი მხარდაჭერა
გთავაზობთ ნებისმიერი კვების ობიექტის მონიტორინგს.
ობიექტზე ვიზიტი
რეკომენდაციების და შეუსაბამობების დაფიქსირება
ანგარიშის წარდგენა
გონივრული პერიოდის შემდეგ გადამოწმება
სურსათის უვნებლობის სისტემის თავიდან ბოლომდე შემუშავება და დანერგვა კვების ობიექტზე.
ობიექტზე ვიზიტი
პერსონალთან გასაუბრება
დოკუმენტაციის შექმნა
პრაქტიკაში დანერგვა
მხარდაჭერა
Food safety alliance დაარსდა 2019 წელს, იმ მიზნით რომ კვების ობიექტებმა აწარმოონ უვნებელი და ხარისხიანი საკვები.
ჩვენი წამყვანი აუდიტორი და ტრენერი არის ლიანა სოღოიანი, რომელსაც აქვს მუშაობის 7 წლიანი გამოცდილება ISO-ს, FSSC-ის, DNV-ს, GMP და სხვა საერთაშორისო სტანდარტებთან ღვინის და რძის ქარხნებში, ასევე არის სერტიფიცირებული აკრედიტირებული საერთაშორისო კომპანიების მიერ.
ჩატარებული ტრენინგები
მონიტორინგები
HACCP-ის სისტემის დანერგვა
გთავაზობთ სამი ტიპის ტრენინგს, რომელიც მოიცავს HACCP-ის ტრენინგს, ISO 9001:2015-სა და ISO 22000:2018-ს
ხარისხიანი და დეტალურ ინფორმაცია
საფრთხეების ანალიზის შაბლონი
HACCP-ის გეგმის შაბლონი
GMP-ის მოთხოვნები
ISO 9001:2015 სტანდარტის ზოგადი მიმოხილვა
ISO 9001:2015 ხარისხის მენეჯმენტის სისტემების ძირითადი პრინციპები
ორგანიზაციაში ხარისხის მენეჯმენტის სისტემების არსებობის უპირატესობები და სარგებელი
PDCA ციკლი
ISO 22000:2018 სტანდარტის ზოგადი მიმოხილვა
კვების მრეწველობაში მოქმედი სტანდარტები და რეგულაციები
სურსათის წარმოების პროცესში რისკების დადგენა და პრევენცია
GMP შესაბამისობის დოკუმენტაცია