დეკემბერი 18, 2023

ხორცის უვნებლობის უზრუნველყოფა: HACCP და GMP ჰიგიენის პრაქტიკის მთავარი რისკები

Კითხვის დრო: 2 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს ხორცის უვნებლობის უზრუნველყოფაზე და HACCP-ის და GMP-ის ჰიგიენის პრაქტიკის მთავარ რისკებზე. ხორცის წარმოება რთული პროცესია, რომელიც მოითხოვს მკაცრ ყურადღებას სურსათის უვნებლობისა […]
დეკემბერი 10, 2023

მიკრობების და ბაქტერიების განვითარების საიდუმლოებები

Კითხვის დრო: 3 წუთი მიკროსკოპული სამყაროდან, მიკრობების და ბაქტერიების განვითარების საიდუმლოებები როგორც ასეთი არ ჩანს, მაგრამ ის სიცოცხლით არის სავსე, ბაქტერიები გამოირჩევიან, როგორც უცნობი გმირები და შემთხვევითი ბოროტმოქმედები, რომლებიც აყალიბებენ […]
დეკემბერი 3, 2023

ნარჩენების მართვა- 3 ძირითადი ელემენტი

Კითხვის დრო: 2 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს ნარჩენების მართვის 3 ძირითად  ელემენტინზე. ნარჩენების ეფექტური მართვა წარმოების ჰიგიენური გარემოს შენარჩუნების უმნიშვნელოვანესი ასპექტია. ამ ბლოგში, ჩვენ განვიხილავთ ძირითად GMP-ის პრაქტიკას, […]
ნოემბერი 27, 2023

GMP-ის მოთხოვნები და კომუნიკაციები

Კითხვის დრო: 2 წუთი დღეს თქვენი ერთგული Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს თემაზე GMP-ის მოთხოვნები და კომუნიკაციები. საკვების წარმოების დროს აუცილებლად უნდა გამოვიყენოთ GMP-ის მკაცრი სტანდარტები. GMP-ის მოთხოვნები ასევე გვხვდება ნაწილობრივ […]
ნოემბერი 21, 2023

რა არის მეტალის დეტექტორი? (X-ray)

Კითხვის დრო: 3 წუთი სურსათის წარმოების კომპლექსურ სამყაროში პროდუქციის უსაფრთხოების უზრუნველყოფა უმნიშვნელოვანესია. სურსათის უვნებლობაში ერთ-ერთი  სუპერგმირი არის რა არის მეტალის დეტექტორი (X-ray). ენერგიის ამ ძლიერმა სხივებმა რევოლუცია მოახდინა კვების პროდუქტების […]
ნოემბერი 5, 2023

ღვინის წარმოებაში ხარისხისა და უსაფრთხოების უზრუნველყოფა: HACCP-ის როლი

Კითხვის დრო: 3 წუთი ღვინის ღვინის წარმოებაში ხარისხისა და უსაფრთხოების უზრუნველყოფა და HACCP-ის როლი ძალიან მნიშვნელოვანის. ღვინის წარმოება რთული პროცესია, რომელიც მოიცავს სხვადასხვა ნაბიჯებს ყურძნის მოყვანიდან საბოლოო პროდუქტის ჩამოსხმამდე. კარგი […]
ოქტომბერი 29, 2023

შენობა-ნაგებობა, GMP-ის და HACCP-ის სტანდარების მოთხოვნები

Კითხვის დრო: 3 წუთი კვების ბიზნესში საქმიანობის დაწყების წინ აუცილებლად უნდა გავითვალისწინოთ შენობა-ნაგებობა, GMP-ის და HACCP-ის სტანდარების მოთხოვნები შენობა-ნაგებობის მიმართ. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს ყველა ელემენტზე, დაწყებული საძირკველიდან სახურავამდე. […]
ოქტომბერი 23, 2023

HACCP-ის გეგმის კრიტიკული როლი სურსათის წარმოების დროს

Კითხვის დრო: 3 წუთი სურსათის წარმოებისა და შეფუთვის სამყაროში უსაფრთხოება უმთავრესია. HACCP-ის გეგმის კრიტიკული როლი სურსათის წარმოების დროს, რა უნდა ვიცოდეთ? იმის უზრუნველყოფა, რომ ჩვენს მიერ მოხმარებული პროდუქტები თავისუფალია პათოგენებისგან […]
ოქტომბერი 17, 2023

მაიონეზი და კეტჩუპი, რა უნდა ვიცოდეთ?

Კითხვის დრო: 2 წუთი მაიონეზი და კეტჩუპი, რა უნდა ვიცოდეთ? მიუხედავად იმისა, რომ ამ ინგრედიენტებს შეუძლია გააძლიერო სხვადასხვა კერძების არომატი, მნიშვნელოვანია ვიცოდეთ მათი პოტენციური რისკები ჩვენს ჯანმრთელობაზე, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც […]

მიიღე ყოველკვირეული სიახლეები და ინფორმაცია სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებით

დარეგისტრირდით

შესვლა

დაგავიწყდათ პაროლი?