მარტი 1, 2024

რა არის კრიტიკული კონტროლის წერტილი? (CCP)

Კითხვის დრო: 2 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს თუ რა არის კრიტიკული კონტროლის წერტილი (CCP) და როგორ უნდა მოვახდინოთ მისი იდენტიფიცირება. სურსათის უვნებლობის სამყაროში, კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (CCPs) იდენტიფიცირება […]
თებერვალი 19, 2024

რა შეიძლება მოხდეს თუ არ დავიცავით პირადი ჰიგიენა საკვების დამზადების ან წარმოების დროს?

Კითხვის დრო: 3 წუთი პირადი ჰიგიენა ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი ასპექტია ჩვენს ყოველდღიურობაში და მისი დაუცველობა იწვევს სხვადასხვა უარყოფით ზეგავლენას ადამიანის ჯანმრთელობასა და სიცოცხლეზე. დღეს Food Safety Alliance-ი ჩაუღრმავდება ამ საკითხს და […]
თებერვალი 10, 2024

სურსათის უვნებლობა-რძის საწარმოში

Კითხვის დრო: 3 წუთი რძის წარმოების სამყაროში რძის უვნებლობის უზრუნველყოფა უმთავრესია როგორც მწარმოებლებისთვის, ასევე მომხმარებლებისთვის. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს აუცილებელ რჩევებსა და საუკეთესო პრაქტიკების შესახებ რძის წარმოების პროცესში სურსათის […]
თებერვალი 5, 2024

HACCP-ის მე-6 პრინციპი-გადამოწმების პროცედურების დადგენა (ვერიფიკაცია)

Კითხვის დრო: 2 წუთი სურსათის უვნებლობის სფეროში, საფრთხის ანალიზი და კრიტიკული საკონტროლო წერტილები (HACCP) წარმოადგენს ოქროს სტანდარტს, ხაზს უსვამს სისტემატურ და პრევენციულ მიდგომას. დღეს Food Safety Alliance ისაუბრებს HACCP-ის მე-6 […]
იანვარი 28, 2024

როგორ ავიცილოთ თავიდან ჯვარედინი დაბინძურება?

Კითხვის დრო: 2 წუთი ნებისმიერი კვების ობიექტისთვის უმთავრესია სურსათის უვნებლობის უმაღლესი სტანდარტების დაცვა. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს თუ როგორ ავიცილოთ თავიდან ჯვარედინი დაბინძურება. ამ ბლოგში ჩვენ ჩავუღრმავდებით თუ როგორ […]
იანვარი 23, 2024

4 წესი თუ როგორ ვმართოთ სწორად ინგრედიენტები და ნედლეული

Კითხვის დრო: 2 წუთი ყოველი გემრიელი კერძის უკან დგას ნედლეულისა და ინგრედიენტების დამუშავების დეტალური პროცესი. დღეს გაგაცნობთ 4 წესს თუ როგორ ვმართოთ სწორად ინგრედიენტები და ნედლეული სურსათის წარმოების სამყაროში. ამ […]
იანვარი 8, 2024

როგორ დავუბრუნდეთ ჯანსაღ კვებას ან დავიწყოთ ახალი ცხოვრება 2024-ში?

Კითხვის დრო: 2 წუთი ახალი წლისა და შობის დღესასწაულებს რომ გამოვემშვიდობეთ, ბევრი ჩვენგანი ჯანსაღი ცხოვრების წესის დაბრუნებაზე ფიქრობს. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს როგორ დავუბრუნდეთ ჯანსაღ კვებას ან დავიწყოთ ახალი […]
იანვარი 2, 2024

სარემონტო სამუშაოების შესრულება GMP-ის მოთხოვნების გათვალისწინებით

Კითხვის დრო: 3 წუთი სურსათის წარმოების სამყაროში, წარმოების სანიმუშო პრაქტიკის (GMP) დაცვა მნიშვნელოვანია ხარისხისა და უსაფრთხოების მაღალი სტანდარტების შესანარჩუნებლად. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს სარემონტო სამუშაოების შესრულებაზე GMP-ის მოთხოვნების გათვალისწინებით. […]
დეკემბერი 25, 2023

როგორი უნდა იყოს აღჭურვილობის დიზაინი საწარმოში?

Კითხვის დრო: 3 წუთი როგორი უნდა იყოს აღჭურვილობის დიზაინი საწარმოში?-ამ თემაზე დღეს ისაუბრებს Food Safety Alliance-ი. სურსათის წარმოების რთულ სამყაროში წარმოებისა და შეფუთვის აღჭურვილობის დიზაინი გადამწყვეტ როლს ასრულებს პროდუქტის უსაფრთხოებისა […]

მიიღე ყოველკვირეული სიახლეები და ინფორმაცია სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებით

დარეგისტრირდით

შესვლა

დაგავიწყდათ პაროლი?