ივლისი 31, 2023

FSA Georgia-ს სერვისები და GMP-ის მნიშვნელობა

Კითხვის დრო: 3 წუთი დღეს ჩვენ გვინდა უფრო  დეტალურად გაგაცნოთ FSA Georgia-ს სერვისები და GMP-ის მნიშვნელობა. 1. უსაფრთხოების საფუძველი: GMP ( წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა) როდესაც საქმე ეხება უსაფრთხო საკვების წარმოებას, […]
ივლისი 25, 2023

ვენტილაცია, როგორც წარმოების სანიმუშო პრაქტიკის (GMP) მოთხოვნა

Კითხვის დრო: 3 წუთი ვენტილაცია, როგორც წარმოების სანიმუშო პრაქტიკის (GMP) მოთხოვნა , განსაკუთრებით ისეთ ინდუსტრიებში, როგორიცაა ფარმაცევტული საშუალებები, საკვების გადამუშავება და კოსმეტიკა, სასიცოცხლოდ მნიშვნელოვანია კარგი წარმოების პრაქტიკის (GMP) დაცვა. GMP-ის […]
ივლისი 17, 2023

ყინულის წარმოება და სურსათის უვნებლობა

Კითხვის დრო: 3 წუთი ყინულის წარმოება და სურსათის უვნებლობა არის ერთმანეთთან მჭირდრო კავშირში როგორც სხვა ყველა საკვები პროდუქტი. არის მრავალი საკვებისა და სასმელის მომსახურების აუცილებელი კომპონენტი, რომელიც უზრუნველყოფს გამაგრილებელ ეფექტს. […]
ივლისი 11, 2023

GDP (Good Distribution Practice) რა უნდა ვიცოდეთ?

Კითხვის დრო: 3 წუთი GDP (Good Distribution Practice) რა უნდა ვიცოდეთ? კარგი სადისტრიბუციო პრაქტიკა არის  სტანდარტების ერთობლიობა, რომელიც არეგულირებს პროდუქციის დამუშავებას, შენახვას და დისტრიბუციას, განსაკუთრებული ყურადღება გამახვილებულია პროდუქტის ხარისხისა და […]
ივლისი 3, 2023

თქვენი სამზარეულოს დიზაინი 5 ფუნქციური ზონით

Კითხვის დრო: 3 წუთი სამზარეულო არის ყველა სახლის გული, სადაც კულინარიული მაგია ხდება და მოგონებები იქმნება. ხართ თუ არა სახლის მზარეული, რესტორანის შეფი ან უბრალოდ გიყვართ სტუმრების მასპინძლობა, კარგად დაპროექტებულმა […]
ივნისი 27, 2023

როგორ მოვაწყოთ სწორად სამზარეულო?

Კითხვის დრო: 3 წუთი სუფთა და ჰიგიენური სამზარეულოს შენარჩუნება აუცილებელია საკუთარი თავის და თქვენი საყვარელი ადამიანების ჯანმრთელობისა და უსაფრთხოების უზრუნველსაყოფად. სამზარეულოს ზედაპირებისთვის სწორი მასალების არჩევიდან დაწყებული საკვების მომზადების სათანადო ტექნიკის […]
ივნისი 19, 2023

მარილის დადებითი და უარყოფითი მხარეები

Კითხვის დრო: 2 წუთი მარილი, აუცილებელი ნივთიერება ჩვენს კულინარიულ სამყაროში საუკუნეების განმავლობაში. არომატის გაძლიერების უნარის გარდა, მარილი მნიშვნელოვან როლს ასრულებს სხვადასხვა ფიზიოლოგიურ ფუნქციებში. თუმცა, როგორც ბევრი რამ ცხოვრებაში, მარილს გააჩნია […]
ივნისი 12, 2023

უხილავი საფრთხეები ჩვენს საკვებში: კვებითი ინტოქსიკაციის სტატისტიკა

Კითხვის დრო: 2 წუთი ჩვენს სწრაფად განვითარებად სამყაროში საკვებით ინტოქსიკაცია კვლავ გლობალურ საზრუნავად რჩება. სტატისტიკა აჩვენებს რომ სურსათის უვნებლობის პრაქტიკის გავრცელება, ჰიგიენის წესების დაცვა ერთ-ერთი მნიშვნელობვანი ხელსაწყოა კვებითი ინტოქსიკაციის თავიდან […]
ივნისი 5, 2023

გენმოდიფიცირებული პროდუქტი-GMO

Კითხვის დრო: 3 წუთი გენმოდიფიცირებული ორგანიზმები (გმო) ბოლო წლებში ინტენსიური დებატებისა და დისკუსიის თემაა. მათი პოტენციური რისკები და გავლენა ადამიანის ჯანმრთელობაზე ძალიან მნიშვნელოვანია. თუ რას ნიშნავს პროდუქცია უნდა იყოს “თავისუფალი […]

მიიღე ყოველკვირეული სიახლეები და ინფორმაცია სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებით

დარეგისტრირდით

შესვლა

დაგავიწყდათ პაროლი?