ოქტომბერი 23, 2023

HACCP-ის გეგმის კრიტიკული როლი სურსათის წარმოების დროს

Კითხვის დრო: 3 წუთი სურსათის წარმოებისა და შეფუთვის სამყაროში უსაფრთხოება უმთავრესია. HACCP-ის გეგმის კრიტიკული როლი სურსათის წარმოების დროს, რა უნდა ვიცოდეთ? იმის უზრუნველყოფა, რომ ჩვენს მიერ მოხმარებული პროდუქტები თავისუფალია პათოგენებისგან […]
ოქტომბერი 17, 2023

მაიონეზი და კეტჩუპი, რა უნდა ვიცოდეთ?

Კითხვის დრო: 2 წუთი მაიონეზი და კეტჩუპი, რა უნდა ვიცოდეთ? მიუხედავად იმისა, რომ ამ ინგრედიენტებს შეუძლია გააძლიერო სხვადასხვა კერძების არომატი, მნიშვნელოვანია ვიცოდეთ მათი პოტენციური რისკები ჩვენს ჯანმრთელობაზე, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც […]
ოქტომბერი 8, 2023

როგორ მივიღოთ, დავამუშავოთ და შევინახოთ კვერცხი?

Კითხვის დრო: 3 წუთი კვერცხები მსოფლიოს უმეტეს ოჯახებსა და კვების ობიექტებში ძირითადი პროდუქტია. როგორ მივიღოთ, დავამუშავოთ და შევინახოთ კვერცხი?ზუსტად ამ წესების შესახებ დღეს Food Safety Alliance-ი მოგაწვდით დეტალურ ინფორმაციას. კვერცხი […]
ოქტომბერი 2, 2023

საკვების მიკვლევადობის სისტემების მნიშვნელობა და რისკები

Კითხვის დრო: 3 წუთი დღეს Food Safety Alliance ისაუბრებს საკვების მიკვლევადობის სისტემების მნიშვნელობასა და რისკებზე. მიკვლევადობა მრეწველობის კრიტიკული კომპონენტია, რაც უზრუნველყოფს საკვები პროდუქტების მოძრაობას ფერმიდან სუფრამდე ეფექტურად თვალყურის დევნება და […]
სექტემბერი 24, 2023

სურსათის მიწოდების ჯაჭვის გლობალური გამოწვევები

Კითხვის დრო: 2 წუთი სურსათის მიწოდების ჯაჭვის გლობალური გამოწვევები დაკავშირებულია წარმოების, დისტრიბუციის და  ქსელურ გაყიდვების პროცესებთან. ხომ წარმოუდგენელია და ამვდროულად ძალიან მარტივია რომ ყოველდღიურად შეგვიძლია მოვიხმაროთ  ყავა ბრაზილიიდან, სანელებლები ინდოეთიდან, […]
სექტემბერი 17, 2023

პროდუქტის გამოხმობა-რა უნდა ვიცოდეთ?

Კითხვის დრო: 3 წუთი სურსათის უვნებლობის მნიშვნელობა არ შეიძლება გადაჭარბებული იყოს. პროდუქტის გამოხმობა-რა უნდა ვიცოდეთ? გამოხმობა აუცილებელია საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის უზრუნველსაყოფად, მომხმარებელთა ნდობის შესანარჩუნებლად და ბრენდის რეპუტაციის შესანარჩუნებლად. დღეს Food safety […]
სექტემბერი 10, 2023

რა არის ლაქტოზა და რა ზეგავლენის მოხდენა შეუძლია მას მომხმარებელზე?

Კითხვის დრო: 3 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს ლაქტოზის შესახებ. რა არის ლაქტოზა და რა ზეგავლენის მოხდენა შეუძლია მას მომხმარებელზე? ლაქტოზა არის ბუნებრივად წარმოქმნილი შაქარი რძეში, რომელიც მნიშვნელოვან როლს […]
სექტემბერი 4, 2023

რა როლს თამაშობს შესაფუთი მასალა სურსათის უვნებლობაში?

Კითხვის დრო: 3 წუთი რა როლს თამაშობს შესაფუთი მასალა სურსათის უვნებლობაში? სურსათის უვნებლობში შესაფუთი მასალების მნიშვნელობა საკმაოდ დიდია. დღეს  Food Safety Alliance -ის საკონსულტაციო გაგიმხელთ ყველა საიდუმლოს რომელიც დაკავშირებულია შესაფუთ […]
აგვისტო 21, 2023

მავნებლების კონტროლი (Pest control)

Კითხვის დრო: 3 წუთი მავნებლების კონტროლი (Pest control) თანამედროვე  საკვების წარმოების სფეროში, ხარისხისა და საკვების უვნებლობის უმაღლესი სტანდარტების შესანარჩუნებლად აუცილებელი ელემენტია. დღეს Food safety alliance-ი ისაუბრებს ყველა მნიშვნელოვან და აუცილებელ […]

მიიღე ყოველკვირეული სიახლეები და ინფორმაცია სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებით

დარეგისტრირდით

შესვლა

დაგავიწყდათ პაროლი?