სექტემბერი 4, 2023

რა როლს თამაშობს შესაფუთი მასალა სურსათის უვნებლობაში?

Კითხვის დრო: 3 წუთი რა როლს თამაშობს შესაფუთი მასალა სურსათის უვნებლობაში? სურსათის უვნებლობში შესაფუთი მასალების მნიშვნელობა საკმაოდ დიდია. დღეს  Food Safety Alliance -ის საკონსულტაციო გაგიმხელთ ყველა საიდუმლოს რომელიც დაკავშირებულია შესაფუთ […]
აგვისტო 21, 2023

მავნებლების კონტროლი (Pest control)

Კითხვის დრო: 3 წუთი მავნებლების კონტროლი (Pest control) თანამედროვე  საკვების წარმოების სფეროში, ხარისხისა და საკვების უვნებლობის უმაღლესი სტანდარტების შესანარჩუნებლად აუცილებელი ელემენტია. დღეს Food safety alliance-ი ისაუბრებს ყველა მნიშვნელოვან და აუცილებელ […]
აგვისტო 14, 2023

გამოყენებული მზესუმზირის ზეთის ფარული რისკები

Კითხვის დრო: 2 წუთი გამოყენებული მზესუმზირის ზეთი არის სამზარეულოს ერთ-ერთი პოპულარული ინგრედიენტი. თუმცა, როდესაც მზესუმზირის ზეთი არაერთხელ გამოიყენება, მისი ხარისხი უარესდება, რაც პოტენციურ რისკებს უქმნის როგორც ჩვენს ჯანმრთელობას, ასევე გარემოს. […]
აგვისტო 2, 2023

ჰიგიენური წესები სურსათის წარმოების სამყაროში

Კითხვის დრო: 2 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს ჰიგიენური წესების შესახებ, რომელიც სურსათის წარმოების სამყაროში, უნაკლო ჰიგიენის დაცვა წარმატებისთვის უმნიშვნელოვანესია. ეს არ არის მხოლოდ გემრიელი კერძების შექმნა, არამედ მომხმარებელთა […]
ივლისი 31, 2023

FSA Georgia-ს სერვისები და GMP-ის მნიშვნელობა

Კითხვის დრო: 3 წუთი დღეს ჩვენ გვინდა უფრო  დეტალურად გაგაცნოთ FSA Georgia-ს სერვისები და GMP-ის მნიშვნელობა. 1. უსაფრთხოების საფუძველი: GMP ( წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა) როდესაც საქმე ეხება უსაფრთხო საკვების წარმოებას, […]
ივლისი 25, 2023

ვენტილაცია, როგორც წარმოების სანიმუშო პრაქტიკის (GMP) მოთხოვნა

Კითხვის დრო: 3 წუთი ვენტილაცია, როგორც წარმოების სანიმუშო პრაქტიკის (GMP) მოთხოვნა , განსაკუთრებით ისეთ ინდუსტრიებში, როგორიცაა ფარმაცევტული საშუალებები, საკვების გადამუშავება და კოსმეტიკა, სასიცოცხლოდ მნიშვნელოვანია კარგი წარმოების პრაქტიკის (GMP) დაცვა. GMP-ის […]
ივლისი 17, 2023

ყინულის წარმოება და სურსათის უვნებლობა

Კითხვის დრო: 3 წუთი ყინულის წარმოება და სურსათის უვნებლობა არის ერთმანეთთან მჭირდრო კავშირში როგორც სხვა ყველა საკვები პროდუქტი. არის მრავალი საკვებისა და სასმელის მომსახურების აუცილებელი კომპონენტი, რომელიც უზრუნველყოფს გამაგრილებელ ეფექტს. […]
ივლისი 11, 2023

GDP (Good Distribution Practice) რა უნდა ვიცოდეთ?

Კითხვის დრო: 3 წუთი GDP (Good Distribution Practice) რა უნდა ვიცოდეთ? კარგი სადისტრიბუციო პრაქტიკა არის  სტანდარტების ერთობლიობა, რომელიც არეგულირებს პროდუქციის დამუშავებას, შენახვას და დისტრიბუციას, განსაკუთრებული ყურადღება გამახვილებულია პროდუქტის ხარისხისა და […]
ივლისი 3, 2023

თქვენი სამზარეულოს დიზაინი 5 ფუნქციური ზონით

Კითხვის დრო: 3 წუთი სამზარეულო არის ყველა სახლის გული, სადაც კულინარიული მაგია ხდება და მოგონებები იქმნება. ხართ თუ არა სახლის მზარეული, რესტორანის შეფი ან უბრალოდ გიყვართ სტუმრების მასპინძლობა, კარგად დაპროექტებულმა […]

მიიღე ყოველკვირეული სიახლეები და ინფორმაცია სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებით

დარეგისტრირდით

შესვლა

დაგავიწყდათ პაროლი?