ივლისი 1, 2024

როგორ შევქმნათ ბლოკ-სქემები?

Კითხვის დრო: 3 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი მოგიყვებათ თუ როგორ შევქნათ ბლოკ-სქემები. ბლოკ-სქემის შექმნა არის კრიტიკული ნაბიჯი საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) დაგეგმვაში. ბლოკ-სქემები არის აუცილებელი ინსტრუმენტები, […]
ივნისი 23, 2024

HACCP-ის დანერგვის საუკეთესო პრაქტიკები მცირე მეწარმეებისთვის

Კითხვის დრო: 4 წუთი HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) დანერგვა თქვენს მცირე საწარმოში, შესაძლოა, თავიდან მეტისმეტად მოგეჩვენოთ. თუმცა, სწორი მიდგომით, ეს შეიძლება იყოს მარტივი და სასიამოვნოც კი! აქ არის […]
ივნისი 17, 2024

რა არის ფერთა კოდირება?

Კითხვის დრო: 4 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი მოგიყვებათ სურსათის უვნებლობის კულტურასა და ფერთა კოდირებაზე. გაგიზიარებთ ინფორმაციას თუ როგორ უნდა მოხდეს ჰიგიენის გაძლიერება და დაბინძურების თავიდან აცილება. დღევანდელი კვების მრეწველობაში […]
ივნისი 2, 2024

კალიბრაციის მნიშვნელობა წარმოებისა და სამზარეულოში: სიზუსტისა და უსაფრთხოების უზრუნველყოფა

Კითხვის დრო: 3 წუთი კალიბრაციის მნიშვნელობა წარმოებისა და სამზარეულოში: სიზუსტისა და უსაფრთხოების უზრუნველყოფა აუცილებელია, როდესაც ბიზნეს ოპერატორი მოღვაწეობს სურსათის წარმოების სფეროში. კალიბრაცია კრიტიკული პროცესია როგორც წარმოების, ასევე სამზარეულოს გარემოში. ეს […]
მაისი 26, 2024

საკვებით გადამდები დაავადებების პრევენცია: Top 5 რისკი

Კითხვის დრო: 3 წუთი საკვებით გადამდები დაავადებები საზოგადოებრივი ჯანმრთელობის მნიშვნელოვანი პრობლემაა, რაც ყოველწლიურად მილიონობით დაავადების, ჰოსპიტალიზაციისა და გარდაცვალების შემთხვევას იწვევს. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს საკვებით გადამდები დაავადებების პრევენციაზე და […]
აპრილი 21, 2024

ლორის წარმოება, ხარისხის უზრუნველყოფა და კრიტიკული კონტროლის წერტილები (CCPs)

Კითხვის დრო: 3 წუთი დღეს Food Safety Alliane-ი ისაუბრებს ერთ-ერთ ჩვენს საყვარელ პროდუქტზე-ლორზე. მნიშვნელოვანია რომ ლორის წარმოება, ხარისხის უზრუნველყოფა და კრიტიკული კონტროლის წერტილები (CCPs) იყოს მკაცრად გაკონტროლებული რომ საბოლოო პროდუქტი […]
აპრილი 9, 2024

ვაზის ვირუსული დაავადებები და ღვინის გაფუჭების გამომწვევი მიკროორგანიზმები

Კითხვის დრო: 5 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს ვაზის ვირუსული დაავადებების და ღვინის გაფუჭების გამომწვევი მიკროორგანიზმების შესახებ. ყველამ ვიცით რომ ნებისმიერი საკვების ან სასმელის დამზადების დროს აუცილებლად უნდა ვიცავდეთ […]
მარტი 31, 2024

HACCP-ის მნიშვნელობა და ჰიგიენური წესები ტომატის საწარმოში

Კითხვის დრო: 3 წუთი ტომატი მსოფლიოში სამზარეულოს ძირითადი ინგრედიენტია, რომელიც ფასდება მრავალფეროვნებითა და სასარგებლო თვისებებით. თუმცა, ტომატის უსაფრთხოებისა და ხარისხის უზრუნველყოფა წარმოების პროცესში უმნიშვნელოვანესია. საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების […]
მარტი 24, 2024

სანიტარული სტანდარტები. რა უნდა ვიცოდეთ?

Კითხვის დრო: 3 წუთი სისუფთავისა და სანიტარული სტანდარტების დაცვა უმთავრესია საკვების წარმოების ნებისმიერ დაწესებულებაში. ის უზრუნველყოფს არა მხოლოდ მარეგულირებელ მოთხოვნებთან შესაბამისობას, არამედ იცავს მომხმარებელს და უჩენს მას ნდობას და საბოლოო […]

მიიღე ყოველკვირეული სიახლეები და ინფორმაცია სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებით

დარეგისტრირდით

შესვლა

დაგავიწყდათ პაროლი?