მარტი 31, 2024

HACCP-ის მნიშვნელობა და ჰიგიენური წესები ტომატის საწარმოში

Კითხვის დრო: 3 წუთი ტომატი მსოფლიოში სამზარეულოს ძირითადი ინგრედიენტია, რომელიც ფასდება მრავალფეროვნებითა და სასარგებლო თვისებებით. თუმცა, ტომატის უსაფრთხოებისა და ხარისხის უზრუნველყოფა წარმოების პროცესში უმნიშვნელოვანესია. საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების […]
მარტი 24, 2024

სანიტარული სტანდარტები. რა უნდა ვიცოდეთ?

Კითხვის დრო: 3 წუთი სისუფთავისა და სანიტარული სტანდარტების დაცვა უმთავრესია საკვების წარმოების ნებისმიერ დაწესებულებაში. ის უზრუნველყოფს არა მხოლოდ მარეგულირებელ მოთხოვნებთან შესაბამისობას, არამედ იცავს მომხმარებელს და უჩენს მას ნდობას და საბოლოო […]
მარტი 18, 2024

HACCP-ის სისტემის დანერგვა ვისთვის არის სავალდებულო?

Კითხვის დრო: 3 წუთი სურსათის უვნებლობის უზრუნველყოფა უმთავრესია ნებისმიერ სურსათთან დაკავშირებულ ინდუსტრიაში. დღეს Food Safety Alliance მოგიყვებათ 2023 წლიდან HACCP-ის სისტემის დანერგვა ვისთვის არის სავალდებულო. საფრთხის ანალიზი და კრიტიკული საკონტროლო […]
მარტი 10, 2024

რა არის HACCP-ის გუნდის პასუხისმგებლობა?

Კითხვის დრო: 3 წუთი სურსათის უვნებლობის სფეროში, საფრთხის ანალიზი და კრიტიკული საკონტროლო წერტილები (HACCP) არის სისტემური მიდგომა, რომელიც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ჯანსაღი საკვების წარმოებას. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს იმაზე […]
მარტი 1, 2024

რა არის კრიტიკული კონტროლის წერტილი? (CCP)

Კითხვის დრო: 2 წუთი დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს თუ რა არის კრიტიკული კონტროლის წერტილი (CCP) და როგორ უნდა მოვახდინოთ მისი იდენტიფიცირება. სურსათის უვნებლობის სამყაროში, კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (CCPs) იდენტიფიცირება […]
თებერვალი 19, 2024

რა შეიძლება მოხდეს თუ არ დავიცავით პირადი ჰიგიენა საკვების დამზადების ან წარმოების დროს?

Კითხვის დრო: 3 წუთი პირადი ჰიგიენა ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი ასპექტია ჩვენს ყოველდღიურობაში და მისი დაუცველობა იწვევს სხვადასხვა უარყოფით ზეგავლენას ადამიანის ჯანმრთელობასა და სიცოცხლეზე. დღეს Food Safety Alliance-ი ჩაუღრმავდება ამ საკითხს და […]
თებერვალი 10, 2024

სურსათის უვნებლობა-რძის საწარმოში

Კითხვის დრო: 3 წუთი რძის წარმოების სამყაროში რძის უვნებლობის უზრუნველყოფა უმთავრესია როგორც მწარმოებლებისთვის, ასევე მომხმარებლებისთვის. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს აუცილებელ რჩევებსა და საუკეთესო პრაქტიკების შესახებ რძის წარმოების პროცესში სურსათის […]
თებერვალი 5, 2024

HACCP-ის მე-6 პრინციპი-გადამოწმების პროცედურების დადგენა (ვერიფიკაცია)

Კითხვის დრო: 2 წუთი სურსათის უვნებლობის სფეროში, საფრთხის ანალიზი და კრიტიკული საკონტროლო წერტილები (HACCP) წარმოადგენს ოქროს სტანდარტს, ხაზს უსვამს სისტემატურ და პრევენციულ მიდგომას. დღეს Food Safety Alliance ისაუბრებს HACCP-ის მე-6 […]
იანვარი 28, 2024

როგორ ავიცილოთ თავიდან ჯვარედინი დაბინძურება?

Კითხვის დრო: 2 წუთი ნებისმიერი კვების ობიექტისთვის უმთავრესია სურსათის უვნებლობის უმაღლესი სტანდარტების დაცვა. დღეს Food Safety Alliance-ი ისაუბრებს თუ როგორ ავიცილოთ თავიდან ჯვარედინი დაბინძურება. ამ ბლოგში ჩვენ ჩავუღრმავდებით თუ როგორ […]

მიიღე ყოველკვირეული სიახლეები და ინფორმაცია სურსათის უვნებლობასთან დაკავშირებით

დარეგისტრირდით

შესვლა

დაგავიწყდათ პაროლი?