Კითხვის დრო: 3წუთი სურსათის წარმოების სამყაროში ხელთათმანები ხშირად განიხილება, როგორც საბოლოო ბარიერი თქვენს ხელებსა და პოტენციურ დამაბინძურებლებს შორის. მაგრამ არის თუ არა ხელთათმანები მართლაც საუკეთესო გადაწყვეტილება ჰიგიენისთვის, თუ შეიძლება […]
Კითხვის დრო: 3წუთი დღევანდელ სწრაფად ცვალებად და გაუთვალისწინებელ ბაზარზე, მიწოდების ჯაჭვები აღარ იმართება მხოლოდ სატვირთოებით, საწყობებითა და მარაგებით — ისინი მონაცემებით იკვებებიან. მოთხოვნის პროგნოზირებიდან დაწყებული სურსათის უვნებლობის შენარჩუნებამდე, ნარჩენების […]
Კითხვის დრო: 4წუთი დღეს Food Safety Alliance ისაუბრებს საკვების გალღობაზე და მოგვიყვებათ თუ რატომ არის ეს მნიშვნელოვანი ჯანმრთელობის, სურსათის უვნებლობისა და HACCP-ის სისტემის შესაბამისობის კუთხით. მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ […]
Კითხვის დრო: 3წუთი თანამედროვე, სწრაფად მზარდი წარმოების, საკვები პროდუქტებისა და საცალო ვაჭრობის ინდუსტრიებში ხარისხის უზრუნველყოფა (QA) და ზუსტი პროდუქტის მარკირება სავალდებულო მოთხოვნაა — ეს წარმოადგენს ბრენდის სანდოობის, შესაბამისობისა და […]
Კითხვის დრო: 3წუთი ხის პალეტები ფართოდ გამოიყენება საკვების წარმოებაში, საწყობში და ლოგისტიკაში საქონლის ტრანსპორტირებისა და შენახვისთვის. მიუხედავად იმისა, რომ პალეტი შეიძლება მიგვაჩნდეს, როგორც მიწოდების ჯაჭვის მარტივი ნაწილი, ხის პალეტები […]
Კითხვის დრო: 3წუთი ათწლეულების განმავლობაში, შტრიხკოდები ეხმარებოდნენ სურსათის წარმოების გლობალურ ჯაჭვს მიკვლევადობის სისტემის მხარდაჭერაში. სუპერმარკეტების სკანერებიდან საწყობის თაროებამდე, ეს იყო მარტივი, საიმედო გზა პროდუქციის იდენტიფიცირებისთვის. მაგრამ დრო შეიცვალა. დღევანდელი […]
Კითხვის დრო: 3წუთი HACCP (საფრთხეების ანალიზი და კრიტიკული საკონტროლო წერტილები) გეგმის შექმნა შეიძლება თავიდან ტექნიკური ან თუნდაც რთული მოგეჩვენოთ, მაგრამ მას შემდეგ, გაიგებთ მნიშვნელობას, ეს რეალურად ლოგიკური და აუცილებელი […]
Კითხვის დრო: 4წუთი დღევანდელ მსოფლიოში, არც ერთი პროდუქტი ან მომსახურება ხანგრძლივად ვერ გაჩერდება ბაზარზე ხარისხის გარეშე. მიუხედავად იმისა, თქვენ აწარმოებთ საკვებს, წამალს, ელექტრონიკას, ან უზრუნველყოფთ ციფრული მომსახურებას, ერთი ცუდი […]
Კითხვის დრო: 3წუთი საკვების ალერგია გავლენას ახდენს მილიონობით ადამიანზე მთელ მსოფლიოში და შეიძლება გამოიწვიოს მძიმე და ზოგჯერ სიცოცხლისათვის საშიში რეაქციები. კვების მრეწველობაში ალერგენის კონტროლი არა მხოლოდ სამართლებრივი ვალდებულებაა, არამედ […]